Herrfors - Pieni, mutta energinen sähköyhtiö Pohjanmaalta

 

Herrfors on pieni, mutta sähköinen yhtiö. Meillä riittää virtaa vaikka puolelle Suomelle. 

 

Pienempi on parempi

Oli kyse sitten laskujen koosta tai ympäristöön jäävästä jalanjäljestä, niin pienempi on usein parempi. Pienempi sähköyhtiö kannattaa valita myös ihan senkin takia, että kaksikielinen asiakaspalvelu pelaa, asiantuntemusta löytyy ja meidän pitää yrittää vähän kilpailijoita enemmän. 

 

Tällä pienellä sähköyhtiöllä on pitkä tarina...

Vuonna 1907 Pietarsaaren läheisellä Herrforsinkoskella alkoi tapahtua, kun paikalliseen puuhiomoon asennettiin sähkögeneraattori – yksi ensimmäisiä Suomessa. Kun rattaat alkoivat pyöriä, saatiin siitä virtaa tehtaan lisäksi myös paikalliseen kouluun, kestikievariin ja yksittäisiin koteihin. Pieni voimanlähde alkoi muuttaa koko seutua toimeliaammaksi ja viihtyisämmäksi paikaksi. 

 

Nyt reilu sata vuotta myöhemmin moni asia on muuttunut, mutta Herrfors on edelleen pieni, mutta palveleva sähköyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota virtaa lähiseudulle – ja miksei samalla vaikka puolelle Suomelle. 

 

Asuit sitten Pohjanmaalla, pääkaupunkiseudulla tai ihan perähikiällä, niin meiltä löytyy sinulle sopiva sähköratkaisu.

 

… Ja palvelevaa asiantuntemusta!

Ylpeydellä voimme sanoa tarjoavamme ihan tutkitusti markkinoiden parasta ja energisintä asiakaspalvelua. Meillä pääsee aina puhumaan ihmiselle, hommat hoituvat nopeasti ja asiakasta autetaan saamaan pienin mahdollisin sähkölasku.

 

Yrityksille asiantuntemuksemme näkyy neuvontana ja yrityksen tarpeisiin räätälöityinä kätevinä sähkösopimuksina. Jos et ole ihan varma, mikä sähkösopimus teille sopisi parhaiten, niin ota yhteyttä ja kysy – kyllä sellainen löydetään.

 

Seuraava “pieni” haasteemme on tuoda kaikille suomalaisille helppoja ja älykkäitä sähköratkaisuja, joiden avulla kuka tahansa voi pienentää ympäristöjalanjälkeään, sähkölaskuaan, tai ryhtyä itse sähkön pientuottajaksi ja uuden sovelluksemme avulla melkein omaksi sähköyhtiökseen!

 

Pois alta isot ja kömpelöt – täältä tulee pieni, mutta palveleva uudistaja!

Visio ja arvot

Herrforsin visio on sama kuin koko Herrfors-konsernissa: kehittää paikallisesta yhteisöstä hyvä paikka asua ja elää sekä houkutteleva ympäristö yrittäjille. Herrforsin rooli sähköyhtiönä tässä visiossa on toimittaa asiakkaiden tarvitsemaa energiea ja lämpöä. Johtoajatuksena on toimittaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

 

Herrfors priorisoi paikallisia energialähteitä ja paikallisia ratkaisuja, kunhan se ovat kustannuksiltaan perusteltavissa. Paikallinen sitoutuminen, yhteistyö ja omistus ovat Herrforsin toiminnan peruspilareita.

 

Arvojamme ovat: 

- Luotettavasti ja rehellisesti
- Tehokkaasti ja yhdessä suorittaen
- Ennakkoluulottomasti uutta kehittäen
- Läsnä asiakkaiden arjessa

Mitä yhteiskuntavastuu tarkoittaa?

Yhteiskuntavastuu tarkoittaa halua edesauttaa ratkaisuja, jotka ovat eduksi kokonaisuudelle ja voivat olla hyödyksi monille. Infrastruktuuriasiat ovat niistä tyyppiesimerkki. Teitä ja satamia, sähkö- ja lämpöhuoltoa on rakennettava yhteensovittaen ja kokonaisuutta silmällä pitäen, jotta yhteiskunta toimisi hyvin.

Sähköllä on se erityispiirre, että sitä on tuotettava samalla hetkellä, jolloin sitä aiotaan käyttää. Lämpö ja energia kannattaa mieluiten tuottaa mahdollisimman lähellä niiden käyttöpaikkaa. Tehokkuus on silloin suurinta ja ympäristövaikutukset vähäisimpiä.

Pitkän aikavälin suunnittelu

Yhteiskuntavastuuseen liittyy tärkeänä osana tulevaisuuden pitkän aikavälin suunnitelmat. Sähkön- ja lämmönjakelu edellyttää toistuvia investointeja, jatkuvaa osaamisen kehittämistä sekä vakaata taloudenpitoa. Yhteiskuntavastuu merkitsee ennen kaikkea pyrkimystä yhteistyöhön. Silloin voidaan investointien lisäksi jakaa myös riskit. On tärkeää ymmärtää, että yhteistyö on tuoretavaraa. Yhteistyösuhteita on hoidettava ja jatkuvasti uudistettava.

 

Yhteiskuntavastuu tarkoittaa myönteistä elämänasennetta ja uskoa siihen, että ongelmat ovat ratkaistavissa. Tekniikan kehittyminen on parissa sukupolvessa muuttanut yhteiskuntaamme sen perusteita myöten ja tehnyt maailmasta paremman paikan elää.