Pieni mutta inspiroiva

- Töihin Herrforssille

Katso avoimet työpaikat

Pieni mutta inspiroiva

- Töihin Herrforssille

Katso avoimet työpaikat

Olemme pieni pohjalainen sähköyhtiö, ja haluamme muuttaa sekä alaa että lähiympäristöämme paremmaksi. Uskomme, että muutoksen ytimessä ovat tyytyväiset, hyvinvoivat työntekijät. Tältä sivulta löydät tietoa meistä työnantajana sekä avoimet työpaikat Pietarsaaren, Vaasan ja Ylivieskan toimipisteissämme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti kestävämpää huomista!

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

Me panostamme ihmisiin

Kun työntekijämme voivat hyvin työssään ja vapa-ajallaan, voimme kukoista kaikki yhdessä. Siksi Herrforsilla kannustetaan esimerkiksi vanhempainvapaiden pitämiseen.

Tee merkityksellistä työtä

Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden tehdä aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suora vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Tavoitteena parempi tulevaisuus

Haluamme omalla ennakkoluulottomalla työllämme kehittää lähiympäristöstämme hyvän paikan asua, työskennellä ja yrittää.

Avoimet työpaikat

Tavallista paremmat henkilöstöedut

 

Kannustavan ja ihmislähtöisen työilmapiirin lisäksi herrforsilaiset nauttivat tavallista paremmista henkilöstöeduista. Kattavat terveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laaja vakuutusturva tarjoavat hyvän pohjan omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Ja miltä kuulostaisi viikko viihtyisällä vapaa-ajan mökillämme Vuokatissa?

 

Kattavat työterveyspalvelut

 

Työterveyshuoltomme sisältää työterveydenhoitajan ja -lääkärin palveluiden lisäksi rokotteet, näyttöpäätelasit sekä työpsykologin palvelut.

Monipuoliset TYHY-päivät

 

Pidämme TYHY-päivät kahdesti vuodessa: koko henkilöstölle keväällä ja osastoittain syksyllä.

Hieronta- ja fysikaaliset palvelut

 

Voit saada fysioterapiaa työterveyslääkärin lähetteellä 3 kertaa vuodessa.

Liikunta- ja kulttuurisetelit

 

Tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ePassilla jopa 400 eurolla vuodessa.

Vapaa-ajan mökki Vuokatissa

 

Herrforsin työntekijänä voit vuokrata mökkiä henkilökuntahintaan. Vuokraan sisältyy myös yksi aikuisen rinnelippu.

Laaja vakuutusturva

 

Tarjoamme lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi maailmanlaajuisen vapaa-ajan vakuutuksen.

Yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit

 

Tutustu kollegoihisi myös työn ulkopuolella! Miltä kuulostaa esim. padel, sulkapallo, maastopyöräily tai afterworkit työkavereiden kanssa?

Hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet

 

Tarjoamme henkilökunnallemme kattavan koulutusohjelman sekä mahdollisuuden opiskella työn ohella.

Missä haluaisit työskennellä?

Herrforsilla on toimipisteet Pietarsaaressa ja Ylivieskassa sekä etätyötoimisto Vaasassa. Kaikkia yhdistää rento työilmapiiri ja yhteisöllisyys. Pyrimme löytämään jokaiselle työntekijällemme parhaat mahdolliset työskentelytavat, tarkoittipa se sitten omaa työpistettä yhdessä konttoreistamme tai joustavaa hybridimallia.

Mitä yhteiskuntavastuu tarkoittaa meille?

Me haluamme omalla toiminnallamme edesauttaa ratkaisuja, jotka hyödyttävät mahdollisimman monia. Jotta yhteiskunta toimisi hyvin, kehitämme ja rakennamme sähkö- ja lämpöhuoltoa muun infrastruktuurin, kuten teiden ja satamien, kanssa yhteensovittaen ja kokonaisuutta silmällä pitäen. 

Sähköllä on se erityispiirre, että sitä on tuotettava samalla hetkellä, jolloin sitä aiotaan käyttää. Tästä syystä pyrimme tuottamaan lämpöä ja energiaa mahdollisimman lähellä niiden käyttöpaikkaa, jolloin tehokkuus on suurinta ja ympäristövaikutukset vähäisimpiä.